“άρον-άρον πάψε τη Μπέλα”, φώναξαν τα συμφέροντα και ο Δήμαρχος δημόσια, έπλυνε τα χέρια (Μέρος ΙI)

Αυτή είναι η αλήθεια για το “άρον-άρον πάψε αυτήν“, που ακουγόταν στη Πόλη μας για μήνες. Η Μπέλα έπρεπε να εκδιωχθεί από το κλειστό Club των αρεστών και προθύμων. Από Αντιδήμαρχος έπρεπε να παυθεί, γιατί ΘΕΛΕΙ το δίκιο και το καλό όλων. Το σύστημα, που για χρόνια θέλει μόνο το δικό του καλό και όλων των άλλων, τον διωγμό. Το σύστημα των ιδιωτικών συμφερόντων, το οποίο έχει την πόλη μοιραστεί και την εκάστοτε δημοτική αρχή βάζει σιωπηλά να παρακολουθεί. Για άλλη μια φορά τα συμφέροντα απέδειξαν ότι συνεχίζουν να διοικούν,ακόμα. Η κα Μπέλα έγινε παρελθόν από τη Διοίκηση με μια υποτιμητική και εντελώς αναληθή περιγραφή, μόνο και μόνο για να δικαιολογηθεί η απαλλαγή από τα καθήκοντα της, στους έξι μήνες. Χρειάζεται ειδική αιτιολόγηση για την απαλλαγή Αντιδημάρχου στους 6 μήνες και έτσι αναγράφεται ότι έχει ο Δήμαρχος έγγραφα που δικαιολογούν την σχετική απόφαση.

Για τρία γήπεδα που φαίνονται έξι στο Κτηματολόγιο, το φιλί του Ιούδα

Τόσο απασχολημένος ήταν με τη κα Μπέλα που δεν πρόλαβε να δει τις ορθοφωτογραφίες που έχουν κατατεθεί το 2015-16 στο Κτηματολόγιο; Αλλά και το 2018 για τους Δασικούς Χάρτες. Πως διπλασιάστηκαν τα τρία (3) μπλε γήπεδα και φαίνονται έξι (6); Ο καθρέπτης -MIRROR στη γλώσσα των Μηχανικών- Αντανάκλαση για την ακρίβεια, στη μετάφραση την επιστημονική δημιουργείται σε συγκεκριμένες και εξαιρετικές περιπτώσεις. Ποιός-α λοιπόν , και μόνο από Δημόσια Αρχή , υπάλληλος ειδικός και με τεχνογνωσία αλλά και ειδικό κωδικό πρόσβασης; Ποιός -ά δημιούργησε τον καθρέπτη που αντικατοπτρίζει την οπτικοποίηση της επιθυμίας των (ιδιωτικών;) συμφερόντων;

Τρία μπλε γήπεδα υπάρχουν, αυτή είναι η πραγματικότητα

Από απλή περιέργεια, θα έμπαινε στο Κτηματολόγιο να δει γιατί κάνει τόση φασαρία η κα Μπέλα. Τι υπάρχει εκεί ψηλά στο Α Αθητικό; Αλλά επειδή είναι ο Δήμαρχος και έχει ως πρώτιστο καθήκον την προάσπιση δημοσίου συμφέροντος. Την ακίνητη και κινητή περιουσία του Δήμου. Οπότε είναι αυτό για το οποίο τον ψηφίσαμε και έχει ορκιστεί να υπερασπισθεί. Το ίδιο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. Είναι το καθήκον τους.

Η Θυσία ήταν προαποφασισμένη

Επιθυμίες και σχέδια των συμφερόντων, τους ενοχλεί η πρώην Αντιδήμαρχος η κα Ελένη Μπέλα. Για αυτό και έπρεπε να καρατομηθεί. να μη φαίνεσαι όμως ότι καρατομήθηκε για αυτό αλλά για πλήθος άλλων δικαιολογιών όπως άσχετη ,ασυνεννόητη,επιθετική επικίνδυνη κ.α. Ζήτησε γραπτώς και ενδοϋπηρεσιακώς, τον πλήρη φάκελο για την κατασκευή, λειτουργία και ιδιοκτησία στο συγκεκριμένο σημείο, των μπλε γηπέδων τένις. Αυτό ήταν και το μοιραίο Λάθος της αυτό έπρεπε να σημαίνει και το πολιτικό της τέλος!!. Υπάρχουν πολλά εκεί πάνω μυστικά. Από τα 6 γήπεδα, στο μυαλό του Τακτοποιητή δημοτικού άρχοντα και του υπαλλήλου του Βαθέως Δήμου. Μέχρι το ΒEACH -VOLLEY, έργο που δεν υπάρχει -πληρωμένο όμως, που και για αυτό η Ελένη ενημέρωσε τους πολίτες. Ακόμη και για την σιδερένια σκάλα που δεν παρέχει ασφάλεια ως είσοδος στο στίβο και στο γήπεδο το ποδοσφαιρικό και εδώ το ρουσφέτι νίκησε τη λογική .Όταν ου μη γένοιτο θα χρειασθεί να εκκενωθεί το γήπεδο, σε έκτακτο συμβάν, θα το δούμε τότε κατόπιν εορτής.

Οι Τρεις Πράξεις του δράματος της παύσης της Αντιδημάρχου

Βέβαια η ενόχληση είχε ξεκινήσει από την εκπεφρασμένη δημόσια θέση της κας Μπέλα, για την κατάργηση των 5 ευρώ. Για μεμονωμένους αθλητές, ειδικά για το τένις. Αυτή ήταν η πρώτη Πράξη του δράματος.

η πραγματική εικόνα της περιοχής, από το Googlearth, (BIRDEY) Εμφανίζονται και το 2ο νηπιαγωγείο και το γήπεδο που έχει μείνει ένα οικόπεδο με χώμα και μπάζα (beach -volleyκαι πιο πριν Volley ) και τα τρία μπλε γήπεδα

Η δεύτερη ήρθε με την απομάκρυνση του Δημάρχου και των συναδέλφων της, συνειδητή αποστασιοποίηση, από τις δημόσιες αναρτήσεις της που υποστήριζαν όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ονόματος και πορτοφολιού. Με συνεχείς επεμβάσεις και προτάσεις της για μια πόλη Ανοιχτή, ‘Ομορφη , με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε δομές κοινωνικές και αθλητικές. Στον Κοινόχρηστο Χώρο και σε Πεζόδρομους, ασφαλείς διαδρομές για πεζούς, Αμεα, παιδιά και ηλικιωμένους, όλοι-όλες ασφαλείς.

Και η τρίτη πράξη ήρθε όταν η κα Μπέλα ζήτησε γραπτώς με πρωτοκολλημένη αίτηση, όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν τη κατασκευή των 3 μπλε γηπέδων στο Α Αθλητικό Δάσους. Αλλά και της χορήγησης από το Δήμο της σχετικής Βεβαίωσης άδειας λειτουργίας τους. . Εκεί που σήμερα στο Παγκόσμιο Σύστημα Θεσιθεσίας (GPS) προσδιορίζεται ως ΑΟΑΧ κλπ. με πινακίδα μάλιστα αναρτημένη , σε αντικατάσταση της πινακίδας του Υπουργείου, ΧΩΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ. Και για το BEACH-VOLLEY ζήτησε και έλαβε όλα τα έγγραφα, μια ιστορία ακόμη, τριών (3) δημάρχων, ο ένας αποφάσισε, ο δεύτερος πλήρωσε για ένα έργο το οποίο κατέστρεψε ένα γήπεδο volley Και ποτέ δεν δημιούργησε το beach-volley.Και ο τρίτος αποφάσισε “απελθέτω το ποτήριον απο εμέ” κι έτσι η Μπέλα πρέπει να παυθεί, για να μην ζητά λογαριασμό και ευθύνες.

Η ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ 2010, πριν κατασκευασθούν τα 3 γήπεδα τένις και με καλυμμένο το χώρο του στρατοπέδου, για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η Ανάσταση φθάνει! Γιατί μαζί με την κα Μπέλα,η Πόλη μας περιμένει χρόνια να δικαιωθεί

Σήμερα η κα Μπέλα δεν βρίσκεται στη διοίκηση, γιατί προσπάθησε να ανακαλύψει γιατί δεν φαίνονται στο κτηματολόγιο το Νηπιαγωγείο, και οι λοιπές κατασκευές του δήμου. Ενώ αντίθετα φαίνονται διπλασιασμένες οι κατασκευές οι οποίες είχαν δοθεί χωρίς άδεια στον Όμιλο. Αύριο ποιο σπίτι , επιχείρηση ή άλλη δημόσια κατασκευή θα σβηστεί; Ποιος αποφασίζει τι θα μείνει, τι είναι νόμιμο, ποιος θα λοιδωρηθεί και θα συκοφαντηθεί;Ποιος είναι ο -η επόμενος-η; όπως έφυγαν άρον-άρον οι σεισμόπληκτοι από τον χώρο το 2008 . ποιος ωφελήθηκε από την εκκένωση του χώρου ; ποιος άλλος πρέπει να αδειάσει τη γωνιά γιατί ξέρει πολλά;

Μετά το βαθύ σκοτάδι, έρχεται πάντα η Αυγή. Μας πατάνε για χρόνια στο λαιμό. Φθάνει ως εδώ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ Το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, στο οποίο ανήκει η έκταση του στρατοπέδου, έχει δηλώσει στις 28/1/2019 στο Κτηματολόγιο την έκταση με ΚΑΕΚ 05 146 44 01 011 / 0 / 0. Και δεν περιλαμβάνει τα μπλε γήπεδα.