“Δρόμοι Χωρίς Πεζοδρόμια” το μεγαλύτερο έργο του δήμου Χαϊδαρίου

ΤΑΠΕΙΝΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ , ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ! ΚΑΝΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ !

Τον καιρό του κορωνοϊού, ακόμα περισσότερα πεζοδρόμια έγιναν ράμπες. Με συγκεκριμένες εργασίες, πλήρης ταπείνωση του πεζοδρομίου και εξαφάνιση της απότμησης. Στην Λεωφόρο Αθηνών, δεν πήραν μυρωδιά οι αρμόδιοι, δεν είδε κανένας την παράνομη υλική ενέργεια. Γιατί; γιατί είναι πλέον η κανονικότητα.

Μια νέα εποχή αρχίζει ” ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕΝ ” Το μήνυμα που θέλει να περάσει η τοπική Δημοτική Αρχή είναι ελπιδοφόρο και ανανεωτικό για να επιτευχθεί η Ανάπτυξη.

Γιατί ξεκινάμε δυνατά, από το Χαϊδάρι, εξηγεί ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου:

Το Πείραμα “Γιατί ήμασταν και εμείς σε αμφιβολία. Τι να κάνουμε ώστε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν χρειάζονται προσβάσιμα πεζοδρόμια, να μην κουράζονται με βόλτες οι πεζοί. ‘Ετσι κάναμε ένα πείραμα. Από το δεύτερο χρόνο της θητείας μας, μετά την παράδοση του ιστορικού πεζόδρομου στους παρόδιους καταστηματάρχες, με πλήρη κατάληψη από τραπεζοκαθίσματα, είδαμε ότι δεν διαμαρτυρήθηκε σχεδόν κανένας. Όλοι οι φίλοι καταστηματάρχες είναι ευχαριστημένοι, αλλά είχαν ένα παράπονο . Που να παρκάρουν οι πελάτες τους; Βρήκαμε λύση λοιπόν να μην ταλαιπωρούνται όλα αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα στις γωνίες, στις ράμπες, τα εμπόδια τα κινητά, να μην δυσκολεύονται σε κάθε σημείο. Οπότε γιατί να μην πάμε ένα βήμα πιο πέρα; Να ταπεινώσουμε όλα τα πεζοδρόμια; Γνωρίζω ότι κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά έχουμε Πίστη ότι θα καταφέρουμε να Εξαφανίσουμε Πεζούς και Πεζοδρόμια αρκεί να μας δώσει ο Χαϊδαριώτικος λαός άλλη μια τετραετία!

Ήμασταν όλοι στο Χαϊδάρι και μόνο αυτοί, ήταν μεταξύ τους φίλοι

Η φωτό είναι από το βίντεο μιας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Λ. Αθηνών. Στο Χαϊδάρι το περήφανο, που τολμά να κάνει πραγματικότητα το όνειρο κάθε επαγγελματία. Να τον στηρίζει ο δήμος του, να του δίνει χώρο μπροστά από το μαγαζί του, για τα εμπορεύματα του. Και έτσι να καταργεί το πεζοδρόμιο ο παρόδιος. Και να διαφημίζει ανενόχλητος στην ιστοσελίδα του, την μετατροπή σε ράμπα, πάνω στην Λεωφόρο Αθηνών. Καμαρώνει γιατί έχει καταφέρει να μηδενίσει την απόσταση από τη πρασιά του ως το Δημαρχείο και το ΑΤ Χαϊδαρίου. Γιατί ο δήμος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των πεζοδρομίων, το οικείο Α.Τ. και η Τροχαία. Για την τήρηση της νομοθεσίας, Κτιριοδομικος Κανονισμός, Νέος Οικοδομικός Κανονισμός, νομοθεσία για Αμεα, Σχεδιάζοντας για όλους, ΚΟΚ , ΥΑ 52907/2009 , Τεχνικές Προδιαγραφές Μελέτης Προσβασιμότητας 5045/Β` 1.11.2021.

Στον δρόμο, τον οποίο διέρχονται χιλιάδες φορτηγά, απορριμματοφόρα, λεωφορεία αστικά και υπεραστικά, νταλίκες, επικαθήμενα φορτηγά. Τον δρόμο που χωρίζει το Χαϊδάρι στα δύο, αλλά ενώνει την είσοδο του καταστήματος με τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Μια αγκαλιά γεμάτη λουλούδια από δήμο, Υπουργείο και Αρχηγείο Αστυνομίας. Τα αισθήματα αφοσίωσης είναι αγνά, για τον κάθε επιχειρηματία, “αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια“.

Μια ατελείωτη ράμπα και τα οχήματα στο πλάϊ καταλαμβάνουν του διπλανού το πεζοδρόμιο. Που θα πάει θα γίνει ράμπα κι αυτό, έχει σχέδιο ολοκληρωμένο ο Δήμαρχος .”.Θα σας εξαφανίσωμεν !! Πεζούς και Πεζοδρόμια!!”

Ράμπα να γίνει….

Αγαπάτε αλλήλους είπε και ο Κύριος ημών και αυτό έπραξαν ευλαβικά οι πρώην δήμαρχοι Μαραβέλιας και Σελέκος και ο νυν κος Ντηνιακός. Η μεγαλύτερη αγάπη τους ήταν προς τους καταστηματάρχες στη Καραϊσκάκη. Αλλά και για τους άλλους, τα αισθήματα είναι τρυφερά. Συνεργεία, βουλκανιζατέρ, ανθοπωλεία, βενζινάδικα,καφέ, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πλυντήρια αυτοκινήτων κλπ. Μόνο που ήταν άτολμοι οι δύο προηγούμενοι. Δεν έδειξαν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνει κατανοητό ότι “αυτή η αγάπη πρέπει να μείνει αιώνια“.

Μα ο νέος δήμαρχος τους βάζει τα γυαλιά . Πρωτοπορεί και κάνει το Χαϊδάρι, όπως έχει πει προεκλογικά, το λαμπρό παράδειγμα της Αυτο-Ανευθυνοδιοίκησης. Με μια σχεδίαση και υλοποίηση πραγματικά φουτουριστική. Οι ταινίες, “Πέμπτο στοιχείο” και οι “12 Πίθηκοι” ακούγεται ότι ήταν η πηγή έμπνευσής του. Επειδή οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας ήταν η αδυναμία του, από τα εφηβικά του χρόνια. Από τις ταινίες της MARVEL, θέλει να μεταφέρει με επιτυχία τη δική του ταινία “Οι Φύλακες του Επιχειρηματία”.

Χαμένοι στο στο διαδίκτυο θα παραγγέλνουμε συνέχεια, θα κάνουμε μαθήματα και εργασία και μόνο οι ντελιβεράδες θα πηγαινοέρχονται με ιπτάμενα δίκυκλα!

Δρόμοι του καπιταλισμού ονομάζει τον σχεδιασμό και τα πρώτα δείγματα ήδη εμφανίσθηκαν στη λεωφόρο Αθηνών. Δοκιμαστικά για να συνηθίσει ο κόσμος, να μην έρθει κατακούτελα η τόση εξτραβαγκάντζα. Το υπόδειγμα με την ράμπα που έχει κλίση απο την πρασιά έως τη Λεωφόρο, χωρίς να υπάρχει κράσπεδο με ανύψωση όπως ο νόμος ορίζει. Στη δεξιά πλευρά προς Κόρινθο, μετά τη Γ. Παπανδρέου, είναι το πλέον χαρακτηριστικό υπόδειγμα. Γιατί εδώ δεν είναι μια ράμπα όπως είναι όλα τα πεζοδρόμια στη Λεωφόρο. Εδώ εξαφάνισε το πεζοδρόμιο, με ταπείνωση, όποιος ήταν υπεύθυνος του κτιρίου για την ανακατασκευή. Ο μηχανικός και ο επιβλέπων και ο ελέγχων από την ΥΔΟΜ, αυτοί “Με τα μάτια κλειστά

Καμαρωτά καταλαμβάνουν τα εμπορεύματα και η παράνομη στάθμευση και τη δεξιά λωρίδα, άντε και στη μεσαία τώρα. Ο δήμος σκέφτεται για μείωση οδοστρώματος και διαπλάτυνση των καταστημάτων.

Με λίγη βοήθεια από τους φίλους Υπουργούς

Εδώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους άνωθεν πολιτικούς προϊστάμενους. Γιατί χωρίς αυτούς ο Δήμαρχος, δεν θα τα είχε καταφέρει. Ο Υπουργός Προστασίας του Παράνομου Πολίτη αλλά και ο Υπουργός Παίζοντας με τις Ζωές των Άλλων , πολύτιμοι συνεργάτες, τους οποίους θα θυμηθεί στην απονομή των OSCAR , συγνώμη στις εκλογές ήθελα να πω. Δεν βλέπουν, δεν ελέγχουν, δεν βεβαιώνουν διοικητικά πρόστιμα. Αλληλεπικάλυψη ευθυνών, Θέατρο Εξαπάτησης, Δρόμοι Δολοφόνοι Νέων Ανθρώπων και Διακινδύνευσης της Ζωής όλων. Τα στατιστικά να πάνε να πνιγούν, λένε γελώντας οι αρμόδιοι. Πάμε να αλλάξουμε τη χώρα, οι Πεζοί και η Οδική Ασφάλεια δεν έχουν θέση στη “Νέα Τάξη των Πραματευτάδων Καθρεπτάκηδων”.

MVP – o κ. Καρατζαφέρης

“Ποια νέα μαμά μπορεί να πάει το παιδί της έξω μια βόλτα με το καροτσάκι με τέτοια πεζοδρόμια;” αναρωτήθηκε ο κος Καρατζαφέρης το 2019, προ εκλογών, καλώντας τους δημότες να συμβάλουν, να δώσουν την ώθηση για ένα καλύτερο Χαϊδάρι.* Και επειδή μετά τις εκλογές όπου η παράταξη του εκλέχθηκε και ο ίδιος ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας από τον δήμαρχο κ.Ντηνιακό Βαγγέλη, έβαλε μπροστά το σχέδιο του το πρωτοποριακό και πλέον ανατρεπτικό; Να εξαφανίσει τα πεζοδρόμια και να μείνουν στο σπίτι οι νέες μαμάδες με τα παιδιά; Πως δεν το’χε σκεφτεί κάποιος μέχρι τώρα; Απορώ!

Για τις γωνίες και τις διασταυρώσεις, βάζει καθρέπτες, το ΔΙΑΥΓΕΙΑ το αποδεικνύει. Δεν προβλέπονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά στα καμαρίνια των θεατρίνων είναι απαραίτητοι. Οδηγοί σκοτώστε ελεύθερα γιατί ο δήμος δεν ελέγχει και δεν τηρεί τον Νόμο. ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ! το σύνθημα θα δοθεί με την εκκίνηση των επόμενων εκλογών. Τώρα είναι η τελική πρόβα. Γιατί στο πεζοδρόμιο της Αντιδημάρχου, πρώτη σε ψήφους το 2019, έπεσαν οι μάσκες της Χρηστής Διοίκησης.

Ά-χρηστη Διοίκηση προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Αντιδήμαρχοι δίνουν το παράδειγμα, στο Χαϊδάρι,

*https://diniakos.gr/home/?p=1945