Ελένη Μπέλα προχώρα, σε θέλει το Χαϊδάρι!

Γιατί η καλή μαμά και καθηγήτρια, έγινε Αντιδήμαρχος με ΟΡΑΜΑ

Η Ελένη Μπέλα, είναι μία από εμάς Η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Η μαμά δυο αγοριών. Η καθηγήτρια παραδοσιακών χορών. Μια εργαζόμενη μαμά και νοικοκυρά. Και εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι και αντιδήμαρχος, επιφορτισμένη με τρεις αρμοδιότητες. Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητισμός και ‘Ελεγχος Κοινόχρηστων Χώρων.

Και επέδειξε πολιτική βούληση και Έργο. Από την αρχή της ανάληψης καθηκόντων.

Α. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ . Με πνεύμα συνεργασίας με τις άξιες υπαλλήλους των παιδικών σταθμών, φρόντισε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τα παιδιά. Ο κορωνοϊός δεν πτοεί , την Κα Μπέλα και το προσωπικό του Δήμου Χαϊδαρίου. Με τη δημιουργία blog. H τηλεκπαίδευση μέσω WEBex, η οποία δεν ήταν υποχρεωτική για παιδικούς σταθμούς. Η ανάγκη να βλέπουν τα παιδιά τις δασκάλες, χωρίς μάσκες . Ο μοναδικός δήμος ο οποίος υλοποίησε την συγκεκριμένη εφαρμογή για να βρίσκονται σε συνεχή επαφή , οι λιλιπούτειοι συμπολίτες, το μέλλον της πόλης μας. Και στις μεγάλες γιορτές φρόντισε να επικοινωνήσει προσωπικά με όλα τα παιδιά, με δώρα και ευχές. ‘Εφτασε στη πόρτα τους, μαζί με τις δασκάλες .

Β. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Εφαρμόζοντας την προεκλογική της δέσμευση, Αθλητισμός για όλους. Διεκδίκησε και επέστρεψε όλα τα γήπεδα τένις στο Δήμο. Κατήργησε τα 5 ευρω την ώρα για τους μεμονωμένους αθλητές. Φρόντισε για επισκευές σε αθλητικές εγκαταστάσεις και διεκδίκησε χρηματοδότηση για την αναβάθμιση τους. Οι φθορές και η αμέλεια των προηγούμενων διοικήσεων είναι τόσο εκτεταμένη, ώστε ο ενάμιση χρόνος δεν είναι αρκετός για να αποκατασταθούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Πάντως η ίδια συνεχίζει με επιμονή.

Γ. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ. Μετά τη δημιουργία ελεύθερης ζώνης όδευσης πεζών, σε τμήματα του Ιστορικού Πεζόδρομου Καραϊσκάκη. Με περιορισμό επέκτασης περιπτέρων, κατάργηση εσοχής δίπλα σε περίπτερο στη Σκύρου και εξάλειψη διαφημιστικών πινακίδων.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ, 2020

Με ΟΡΑΜΑ για μια ‘Ομορφη Πόλη

Τώρα μας καλεί να υιοθετήσουμε τη πόλη μας, να την κάνουμε ομορφότερη ! Και οι δημότες και δημότισσες. ‘Ολοι εμείς που θέλουμε την Πρόοδο της Πόλης ανταποκριθήκαμε. ‘Ολοι εμείς, με ισχυρή την θέληση για μια Όμορφη Πόλη και την Ειρηνική Συνύπαρξη με Κανόνες Δικαίου.

Με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook

Ελάτε να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη!Να έχουμε κοινόχρηστους χώρους λειτουργικούς και φροντισμενους.Δήμος, Επιχειρήσεις και Πολίτες με διάλογο, συνεργασία και κατανόηση, μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα!Να απομακρύνουμε οτιδήποτε εγκαταλελειμμένο, ακαλαίσθητο και αυθαίρετο βρίσκεται στους κοινόχρηστους χώρους-πεζόδρομους της πόλης μας.Διαφημιστικές ταμπέλες, σιδηροκατασκευές-κάγκελα, διακοσμητικά κάθε λογής, τεχνητοί τάπητες, ξύλινες κατασκευές, παράταιρες επιστρώσεις, ζαρντινιέρες και γλάστρες κάθε απόχρωσης σχεδίου και σχήματος μέσα ή έξω από παρτέρια, πρόσθετες κατασκευές, βάσεις από ομπρέλες, επιδαπέδια φωτιστικά αμφιβόλου προδιαγραφών ασφάλειας, διαφημιστικές ομπρέλες σκίασης ανοιχτές όλες τις ημέρες και τις ώρες, υλικά προς αποθήκευση, ανεξέλεγκτα παρκαρίσματα κτλ.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2016

Τα σχόλια στην σελίδα της , είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες της λαχτάρας των δημοτών για μια όμορφη, καλαίσθητη πόλη. Μια πόλη Ασφαλή, η οποία προοδεύει κλείνοντας όλους τους κατοίκους στην στοργική αγκαλιά της. Για αυτό και οι δημότες επικροτούν και αυτή τη πρωτοβουλία της , με σχόλια κολακευτικά, ενθαρρυντικά. Σαν μια λαχτάρα και ένας πόθος από καιρό, να παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά , για το Κοινό Καλό!!

Στο τέλος του άρθρου είναι η σελίδα, μπορείτε να ενημερωθείτε , παραθέτω εδώ λίγα από τα δεκάδες σχόλια, αλλά αντιπροσωπευτικά.

 • Μακάρι Ελενη μου να δούμε επιτέλους τα λόγια να γίνονται πράξεις !!!!!!!!!!!!!!
 • περιποιηθητε επειγόντως τα πεύκα στην Καραϊσκάκη είναι κρίμα έχουν να κλαδευτουν από ……Ούτε θυμάμαι ίσως ποτέ
 • Φτιάξτε της πλατείες και τους πεζόδρομους όπως στις φωτογραφίες και εμείς στο πλευρό σας!!!
 • Μπράβο Ελένη μου!!όταν υπάρχει όραμα,όλα τα θέλω μας μπορούν να γίνουν πράξη!!???1
 • Ωραίες ιδέες. Σας στηρίζουμε στην προσπάθειά σας!
 • Ο πεζοδρομος της καραισκακη και γενικα οι πεζοδρομοι της πολης ειναι δημοσια περιουσια και οχι τσιφλικι του καθε ενος να τον διακοσμει λες και ειναι σπιτι του η στην αυλη του!!Εχουμε δει τα παντα!3
 • Ενας άνθρωπος με όραμα που δεν σταματάει να αγωνίζεται τα καταφέρνει πάντα!!!Έχετε την αμεριστη στήριξή μας!!Ανθρώπους που αγαπάνε την πολη μας θέλουμε.Σας ευχαριστούμε πολύ!!1
 • Όμορφη ! Υπέροχη. σκέψη!! Πίστη στην δύναμη ( Στο θηρίο που κρύβεις στην ψυχή σου) Ελευθέρωσε το και με Γνώμονα το. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ☺ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , Από καρδιάς.????????
 • Μακάρι να πραγματοποιηθούν τα οράματά σου γλυκιά δραστηρια Ελένη και να γίνουμε μια πόλη παράδειγμα όπως η πόλη των Τρικαλων…
 • .Μόνο σιγουριά και περηφάνια αισθάνομαι , με τέτοιους ανθρώπους σαν κΆι σας στη θέση αυτή !!!! Είμαστε τυχεροί όλοι οι δημότες !!!!!!!!! Πολύ σήμαντικο για το Χαϊδάρι μας !!!! Έτσι το θέλουμε!!!! Και έτσι θα το κάνουμε ♥️
 • Πολλά ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλία σου αυτή! Η ευαισθητοποίησή σου & ο καθημερινός σου αγώνας για ένα καλύτερο Χαϊδάρι, αποτελεί για εμάς δικαίωση για την ψήφο μας! Μετά από τόσα χρόνια και έπειτα από άπειρες διαψευσμένες υποσχέσεις από ” οραματιστές” εκλεχθέντες, επιτέλους ένας άνθρωπος που τιμά την θέση του και την επιλογή μας! Συνέχισε Ελένη!

To ΟΡΑΜΑ της Ελένης , χρειάζεται τη συνδρομή και αποτελεσματική κινητοποίηση του Δημοτικού Μηχανισμού

 Η μάχη της καθημερινότητας δεν είναι μία αόριστη έννοια. Είναι καθημερινές πράξεις που διευκολύνουν την ζωή μας και της δίνουν ποιότητα. Το φροντισμένο περιβάλλον, τα καλαίσθητα παρτέρια, η τοποθέτηση συγκεκριμένων κατασκευών σύμφωνα με τον ανάλογο Κανονισμό (Κοινόχρηστων, Περιπτέρων,Καθαριότητας) .Η απομάκρυνση οτιδήποτε εγκαταλελειμμένου, παράνομα τοποθετημένου αντικειμένου ή κατασκευής σταθερής και έλεγχος όλων των πεζοδρομίων ώστε να απομακρυνθούν κατασκευές παρόδιων , κολονάκια, ζαρντινιέρες κλπ αλλά και η φύτευση θάμνων και νέων δένδρων(ας μεταφυτευθούν σε χώρους πρασίνου) που δεν αφήνουν περιθώριο βάδησης 0,60 εκ, σύμφωνα με τον κτιριοδομικό κανονισμό. Αποτροπή παράνομης στάθμευσης, ειδικά σε διασταυρώσεις, γύρω απο σχολεία, στάσεις κλπ. Ασφάλεια στους δρόμους, διαγράμμιση και δημιουργία διαβάσεων πεζών και ειδικά γύρω από τα σχολεία μας. Ακόμα και με προτυπωμένα σύμβολα Κ.Ο.Κ στους δρόμους για να προσέχουμε όλοι περισσότερο.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 2019

Η πόλη μας τώρα πιο πολύ φαίνεται σαν ζούγκλα. Απέχει από μια Πόλη Οργανωμένη, Ασφαλή, Καλαίσθητη.

Ο κόσμος ζητά το αυτονόητο. Μια Πόλη με κανόνες για όλους . Να τηρηθούν οι Κανονισμοί, να νοιώθουμε όλοι και όλες ασφαλείς σε μια Όμορφη και Οργανωμένη Πόλη για το Συμφέρον όλων. Για το Συλλογικό Καλό.

Τώρα είναι η σειρά του Δήμου. Οι χρόνιες παθογένειες και η εγκατάλειψη της πόλης στα χέρια “πελατών” των προηγούμενων αιρετών. Αυτό συνέβαινε και συνεχίζει να συμβαίνει. Για αυτό η πόλη ολισθαίνει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της κας Μπέλα και ομάδων ενεργών δημοτών.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 2019 ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ+ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΙΜΟΥ κο ΚΑΠΟΠΟΥΛΟ (εμπνευστής και σχεδιαστής της κόκκινης πατούσας-διάβασης)

Τώρα η Δημοτική αρχή, ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει τον λόγο. Να συγκροτηθούν άμεσα, τα κλιμάκια ελέγχου. Να τεθούν άμεσα από τις υπηρεσίες τους οι υπάλληλοι, στη διάθεση της Αντιδημάρχου ώστε ο έλεγχος Κοινόχρηστων Χώρων να καταστεί εφικτός. Και μετά να εκδοθούν οι Τεχνικές Εκθέσεις. Άμεσες αυτοψίες με προσωπικό που γνωρίζει , με φακέλους ενημερωμένους. ‘Ελεγχος με πλήρη στοιχεία, με καθύλη και Τόπο αρμόδιους υπαλλήλους. Ολοκληρωμένα και γρήγορα αποτελέσματα. Αποτελεσματικότητα προς όφελος όλων.

Η Αντιδήμαρχος Ελένη Μπέλα έχει την Πολιτική Βούληση να πατάξει τη παραβατικότητα. Να αγκαλιάσει όλους και όλες, να δημιουργήσει ένα πλέγμα ασφάλειας και ειρηνικής συνύπαρξης σε μια ‘Ομορφη Πόλη.

Ο Δήμαρχος και οι συνάδελφοι της Αντιδήμαρχοι, θέλουν;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ ..

Ενστερνίζονται την επιθυμία των δημοτών και δημοτισσών; Το Όραμα της Κας Μπέλα; Κοντός ψαλμός …Αλληλούϊα .

https://www.facebook.com/alitaki.belaki/posts/1053634491794940