Οι illuminati = ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, στο Χαϊδάρι

Ο Τom Hanks, κατέβασε το ποτήρι με το μεταλλικό νερό, μονορούφι. Φανερά εκνευρισμένος μετά την τηλεφωνική κλήση με τον παραγωγό Μπράιαν Γκρέιζερ. Ο Μπράϊαν τον κάλεσε αξημέρωτα, στις 11.00 να του αναγγείλει ότι η συνέχεια της τανίας “ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ” αγγλικός τίτλος της ταινίας (illuminati, ANGELS AND DAMONS) θα ανατεθεί σε ένα νέο δυναμικό τρίο, πρωταγωνιστικό, στην Ελλάδα.

Το δελτίο Τύπου,το οποίο μόλις έλαβε, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί αντικαταστάσεώς του :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Το ταλαντούχο τρίο Χανκς – ΜακΓκρέγκορ – Ζούρερ, της πρώτης ταινίας , θα αντικατασταθεί από τους Δήμαρχο Χαϊδαρίου-Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος . Με σκηνοθέτη τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού . Αφορμή να ανατεθεί η σκηνοθεσία στον τελευταίο ήταν η ανάρτηση, στα social media για τον στολισμό του υπέρλαμπρου δένδρου, στη γειτονιά του¨

“My dear Lord” σκέφτηκε ο Τom, πως είναι δυνατό να μην είμαι εγώ ο πρώτος και ο επόμενος Illuminati, μοναδικός star; Αfter all, εγώ ήμουν ο βασικός λόγος για να γίνει blockbaster η ταινία, όλων των εποχών.

Θα πάω να τον βρω τον άτιμο τον Μπράϊαν. Θα τα πούμε από κοντά.

Rita και Τομ

Rita, φώναξε τη σύζυγο. Get dressed honey, έχουμε να κάνουμε μία επίσκεψη downtown. Στο γραφείο του Γκρέϊζερ. έχω να πω δυό λογάκια στο little piece of s***, που τολμά να με αντικαθιστά, εμένα τον Ηanks!

H Rita , τρόμαξε!Πρώτη φορά στα 33 χρόνια γάμου, ακούει τον μειλίχιο, ευγενικό Τοm Hanks να εκφράζεται απαξιωτικά, για οποιονδήποτε. “Honey” του λέει, μήπως σου έπεσε το bloodsugar; Βλέπετε έχει αποκτήσει ζάχαρο ο καλό μας Tom από την εποχή του “Ναυαγού”, πριν 20 χρόνια . Είχε χάσει πολλά κιλά απότομα, για την ταινία και από τότε ακολουθεί για το ζάχαρο, φαρμακευτική θεραπεία.

‘Eφτασαν στα γραφεία του παραγωγού Μπράϊαν Γκρέϊζερ, Μετά από μια ώρα οδήγησης και ταλαιπωρίας στις λεωφόρους με την κίνηση την ατελείωτη. Στα γραφεία της Ιmagine Entertainment (και του NETFLIX), η οποία ιδρύθηκε το 1986 από τον Μπράιαν Γκρέιζερ και τον Ρον Χάουαρντ, ο τελευταίος ήταν και σκηνοθέτης του “Ιlluminati”. Βρίσκονται στον 32ο όροφο του ουρανοξύστη που βλέπει τον λόφο με την επιγραφή “HOLLYWOOD”

O Tom απολαμβάνει τη θέα.’Οσο περιμένει να τον δεχθεί ο big boss, ο Μπράϊαν. Aντ’αυτού βλέπει τον Ted Sarandos (τον ελληνικής καταγωγής , CEO της εταιρίας ) . Με το σκούρο κοστούμι και το λευκό πουκάμισο, πάντα ξεκούμπωτο και ατσαλάκωτο. Φανερά ευδιάθετος πλησιάζει το ζευγάρι. Ο Τed ήταν o υπεύθυνος για τις επιτυχίες του Νetflix,”House of Cards”, “Arrested Development”, “Orange Is the New Black”.

Ted Sarandos

Good to see you, τους χαιρετά ο Τed. Και αμέσως απευθύνεται στη Rita “long time, no seen Rita”.Που χαθήκατε; έχουμε καιρό να βρεθούμε, όλα καλά ; τα παιδιά;

“Cut the crap Ted”, απαντά ο Τοm φανερά εκνευρισμένος. Η Rita, δίπλα του τον κοιτά τρομοκρατημένη. Tom, του λέει ψιθυριστά , behave yourself!

Τι να συγκρατηθώ ρε Ρίτα, Ριτάκι; Εδώ ο συμπατριώτης σου, είναι φως φανάρι, με αντικαθιστά στο παραπέντε, με Έλληνες μάλιστα. Πλεκτάνη ελληνική, τώρα βλέπω το σχέδιο, On the screen!

“Look Tom”, του απευθύνεται καθησυχαστικά ο Τed. Kaνένα σχέδιο δεν υπάρχει εναντίον σου, προσωπικά. Είσαι και θα είσαι ένας και Only Big Star!We must look at the bigger picture, here!!

Απλά το NETFLIX αποφάσισε να βγει στο κόσμο τον αληθινό. Να βρει ήρωες της πραγματικής ζωής και να τους αναδείξει. Εδώ ας πούμε στο Χαϊδάρι, μια μικρή πόλη η οποία έχει για χρόνια μαραζώσει. Βλέπουμε μια ομάδα νέων και λαμπερών προσώπων να ηγούνται και να αλλάζουν την πόλη. Ακόμα και ο Ron, αποφάσισε να δώσει τη σκηνοθεσία για την νέα ταινία,στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου. Τόσο ταλαντούχα και ελπιδοφόρα είναι η νέα αυτή γενιά στο Χαϊδάρι. Άνθρωποι πραγματικοί με έργο πραγματικό. Αυτό θέλει τώρα το νέο κινηματογραφικό κοινό.

Σκύβει ο Τom το κεφάλι. Πραγματικά μετανοιωμένος για το ξέσπασμά του. Sorry, Ted.” Λέει με χαμηλή φωνή, “I really need to apologise for my behavior. It wasn’t me talking, I guess my low bloodsugar must be blamed”

Ναι συμπληρώνει και η Rita, έχει αλλάξει τα φάρμακα πρόσφατα και δεν έχει ρυθμιστεί το ζάχαρο, για αυτό και ο εκνευρισμός.

O Tom και η Rita, χαιρετούν τον Τed, αφού πρώτα κανονίζουν να βρεθούν οικογενειακώς, σύντομα.

Μόνο πες μου, λέει ο Tom, πως καταλάβατε οτι είναι τόσο σημαντικοί αυτοί οι νέοι πολιτικοί;

Και ο Τed, απαντά ” Μy dear Tom, we’ve seen their work” Μέσα σε ενάμιση χρόνο μόνο και με κορωνοϊό, αυτοί άλλαξαν την πόλη. Με έργο απτό για το λαό. Δες εδώ , φωταγωγήσεις,πεζοδρομήσεις, λεωφορεία. Κλείσαν λακκούβες, έφτιαξαν δρόμους, αφαίρεσαν επικίνδυνη σήμανση, τοποθέτησαν σήμανση σύμφωνα με τις τεχνικές οδηγίες. Μαζεύουν τα σκουπίδια, αυτό κι αν είναι θαύμα στο Χαϊδάρι!Σχεδίασαν διαβάσεις σε κάθε διασταύρωση, αφαίρεσαν εμπόδια και κάδους από γωνίες και στενά πεζοδρόμια.Ράμπες ΑμεΑ σε κάθε πεζοδρόμιο και κτίρια προσβάσιμα . Το κτίριο που στεγάζεται η Αστυνομία, μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο λειτουργικό. Βοήθησαν φτωχούς και απόρους, βρήκαν σπίτια και εξασφάλισαν σταθερό εισόδημα για άτομα σε κίνδυνο. Εξασφάλισαν κοινωνικές δομές για οικογένειες σε ένδεια. Σχολεία ασφαλή για όλα τα παιδιά. Παιδικές χαρές με όλα τα κομφόρ! Όλη η τελευταία τεχνολογία στο Χαϊδάρι, μόνο για το λαό!Για την υγεία, με κορωνοϊό, δημιούργησαν δομές με Το ταλέντο τους και μόνο, είναι μοναδικό!

Ron Howard

ΩΩΩ!!έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Tom. Eίδε τις φωτό και θαύμασε !! Και ο σκηνοθέτης ; ρώτησε, τι έχει το τόσο ξεχωριστό ώστε και αυτός ο big star , βραβευμένος με oscar , Ron Howard, να του παραχωρεί τη σκηνοθεσία;

Α εδώ Tom, απαντά o Ted, εδώ έχουμε να κάνουμε με masterpiece . Κοίτα το πρόσφατο αριστούργημα του, έργο προσωπικό και μοναδικό! Στόλισε το δένδρο και μάλιστα χωρίς κανένα βοηθό.Ολομόναχος !! Eίμαι βέβαιος το επόμενο Oscar for the best director will be his, no doubt for that!!Λέει ο Ted και τα μάτια του λάμπουν, οραματιζόμενος τη στιγμή. Την είσοδο στο κόκκινο χαλί!

masterpiece, indeed, σε ένα απόλυτα ασφαλές και φροντισμένο περιβάλλον όπως φαίνεται στο φόντο

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ –ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ NETFLIX!!

ΥΓ Οι χαρακτήρες, τα γεγονότα και οι διάλογοι στο παρόν κείμενο, είναι όλα αποτέλεσμα φαντασίας. Ουδεμία σχέση έχουν, είχαν ή θα έχουν με την Πραγματικότητα. Εκτός από τις αποφάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ , οι οποίες είναι πραγματικές και αποδεικνύουν ότι ο δήμος μας έδωσε 12.896,00 ευρώ για στολισμό και εργασίες στολισμού. Μεταξύ αυτών 1984,00 ευρώ για ***∆ηµιουργία video & drone στις 25/12/2020 / χριστουγεννιάτικος στολισµός οδός Φαβιέρου”


Καλή μας φώτιση ..το 2021 θα είναι μια υπέροχη χρονιά!

https://diavgeia.gov.gr/doc/62%CE%A09%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%9F-%CE%A1%CE%A5%CE%A8?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%98%CE%A5%CE%A4%CE%A9%CE%973-5%CE%9E%CE%93?inline=true

***https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A646%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%9F-%CE%95%CE%99%CE%9E?inline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/91%CE%99%CE%99%CE%A9%CE%973-2%CE%9E5?inline=true