Ο δρόμος ανήκει στις λακκούβες του

 

Χτύπησε πάλι η γνωστή παρέα,  γνωστή στην πιάτσα  και   στο Δημαρχείο,ως  Αυτεπιστασία.

Οι γνωστοί-άγνωστοι στη περιοχή, πρωτοεμφανίστηκαν μιά μέρα  του Σεπτέμβρη  2019. Συνεργείο αποκαλούνται μεταξύ τους και έχουν  αρχηγό, με κωδικό  όνομα “Προϊστάμενος”η “Αφεντικό”

Αυτή τη φορά χωρίς καμιά προειδοποίηση, στα μουλωχτά βγήκε το φορτηγάκι με τη πίσσα και όλα τα ασφαλτικά.

Με κάλυψη το πρωινό αγιάζι και τη κακοκαιρία με όνομα Ηφαιστίωνας και πιο πριν Ζηνοβία.Χτυπάνε “καταδρομικά”τις λακκούβες γεμίζουν στο δρόμο και φεύγουν “αεροπλανικά”.

Δεν άφησαν λακκούβα και χαντάκι, στην Αγωνιστών  και τη Καραϊσκάκη.

Γέμισαν, άπλωσαν και τράβηξαν χειρουργικά την κάθε χαραμάδα  στην άσφαλτο απάνω, τύφλα να’χει ο Φουστάνος.

Η τελευταία ενέργεια, απο καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρει  και απομακρύνσεις περιπτέρων απο πεζοδρόμια, όπως και εκριζώσεις παλαιών κορμών, εμπόδια για πεζούς και άλλα τέτοια πρωτοφανή περιστατικά.

!!!τώρα η μαμά θα ασχολείται με εμένα μόνο στη βόλτα!!

Στα μελλοντικά σχέδια της είναι και η διαγράμμιση για αποτροπή στάθμευσης στα 10 μέτρα από διασταυρώσεις και απομάκρυνση κινητών εμποδίων στα ίδια σημεία.

Σταυροκοπιέται η πρώην δημοτική αρχή (ναι τόσο πολύ έχει τρομάξει- ύστατη ελπίδα, η επίκληση στα θεία !!), “τι άλλο έχουμε να δούμε”, “θου και τα χειρότερα έρχονται” και κάνει το σήμα του εξορκισμού.

Μάταια τους κυνηγούν της αντιπολίτευσης τα λαγωνικά. Που είναι το φορτηγάκι , οεο;

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι όλοι οι συμπολίτες, κυρίως οι επιβαίνοντες σε μηχανή (αυτοί οι νεαροί  που λέγονται ντελιβεράδες και άλλοι κοινοί θνητοί).

Που είναι τα άλματα αλά motrcross; που κάθε ντελιβεράς σωστός,  έχει εκπαιδευθεί  στους δρόμους της πόλης  για χρόνια και εκτελεί με άψογη τεχνική. Έτσι νομίζει ότι είναι πρωταγωνιστής  σε πραγματικό  timelapse   και παράδοση παραγγελιών.MARLON BRANDO  και THE WILD ONE.

απαραίτητος εξοπλισμός για τα νήπια στο δρόμο για το νηπιαγωγείο, πριν το 2019

Το ίδιο και οι μαμάδες με καρότσια και λοιποί  ασήμαντοι άλλοι με αμαξίδια και ηλικιωμένοι που επιμένουν  να περπατάνε αντί να διαθέτουν και να επιβαίνουν στα οχήματά τους.

Δυσαρεστημένοι λοιπόν, έχασαν το στοιχείο της έκπληξης και της εξάσκησης της προσοχής.

Πάει  to crossfit  και η αναρρίχηση, ο χορός σε στύλο και άλλα τέτοια ιδιαιτέρως ψυχαγωγικά. Δικαίως  διαμαρτύρεται  η κυρα-Μαρία, με τις φίλες της που είχαν διασκέδαση το απόγευμα να μετρούν τις τούμπες στο πεζοδρόμιο, τα ακροβατικά και τις συγκρούσεις στη διασταύρωση. Τα στοιχήματα πέφταν βροχή, ο μπαρμπα-Νίκος θα πάει από αυτοκίνητο ή από πέσιμο στη λακκούβα.  Το επόμενο αυτοκίνητο που θα σταματήσει στο στοπ, θα προλάβει να ξεκινήσει ο οδηγός ή τα εμπόδια δεξιά θα τον στείλουν στον φαναρτζή .Αυτό το τελευταίο σιγουράκι, τα στοιχήματα ασφαλή, ο φαναρτζής πάλι θα’χει δουλειά, δόξα τω θεω.

Και η μαμά και ο μπαμπάς απασχολημένοι με το καρότσι και πως θα περάσει ανάμεσα στα αυτοκίνητα, έδιναν μαθήματα πρακτικά στα παιδιά για την ευλυγισία και την αστείρευτη ελληνική εφευρετικότητα-μαθήματα ζωής μοναδικά. Ακροβάτης, μάθε τέχνη και άσε την.

Πάει η μικρή διασκέδαση η καθημερινή.

Στη διασταύρωση με την Αγωνιστών, υπάρχει για χρόνια όρυγμα, στο φρεάτιο ακριβώς. Κάθε μέρα γκαπ-γκουπ, αφύπνιση καλύτερη από ξυπνητήρι. Η “Αυτεπιστασία “,χτύπησε κι εκεί, πριν τα Χριστούγεννα, το έκλεισε κι αυτό.

Τη Περραιβού, περνώ και το τράνταγμα αναπολώ, γιατί, χωρίς καμία προειδοποίηση, πως μου το έκαναν  αυτό;

Προάγουμε την οδική ασφάλεια, τη βάδιση, τη Ποιότητα Ζωής λέει το τελευταίο μανιφέστο της Προϊστάμενης Αρχής, που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, σημάδι ανατροπής η τόση σιγουριά.

 

χαϊδαριώτες στο δρόμο για τη δουλειά πριν το 2019

Κλαίνε τα συνεργεία επισκευής, κλαίνε οι φαναρτζήδες και οι αντιπροσωπείες, εμείς κλέφτες θα γίνουμε; Ωιμέ, τρέχουν το δίκιο τους παντού, να βρουν.

Στα επείγοντα πάλι στο Αττικόν, δεν μας πειράζει λένε λίγη αναδουλειά, άλλωστε έχουμε και άλλους δήμους, πελάτες μόνιμους και τακτικούς.

Ιστοριούλες δυσαρεστημένων μυθομανών αναφωνούσε η πρώην δημοτική αρχή, όταν τα παράπονα απο τους πληβείους  έπεφταν σωρό, για δρόμους σπασμένους και πεζοδρόμια που μόνο πρωταθλητές του σλάλομ μπορούσαν να διαβούν.

Η αντιπολίτευση παρακολουθεί σε θέση μάχης, έτοιμη να επέμβει. Τα συνθήματα ο “δρόμος έχει  τη δική του λακκούβα”, “νόμος είναι το δίκιο του παραβάτη”, “εδώ και τώρα, κάδος σε κάθε γωνία, για να στρίβεις με αγωνία”, Πεζοδρόμιο χωρίς  εμπόδιο, είναι  αστικό προνόμιο”, ” τα φτυάρια και οι κασμάδες είναι για να αραχνιάζουν  στις αποθήκες τους”  και άλλα, προετοιμάζονται από τον κεντρικό μηχανισμό.

Εμψυχωτής στη μάχη, ο λάκις ψιφαλάκις με παροτρύνσεις “Μην το φοβάσαι τον δημότη, ο σχολιαστής μου με το ψεύτικο προφίλ να΄ναι καλά”. Και ρίχνει στη μάχη, τους μπροστάρηδες. Τους σχολιαστές στο φατσοβιβλίο, γραμμή μαζινό για όποιον τολμά να λέει το σωστό.

Πρώτη γραμμή ο Μώκος Γουαδελούπης και ο Πάκης Κρουασανάκης με τον Ντίνο Καπουτσίνο και τη Μάϊα Ντακη(απο τις DUCKFACE -πόζες της στο φέισμπουκ), τη Σούλα Τσιριμπή και Νάνα Δεξιά-Αριστερά και Πουθενά.

Η δεύτερη γραμμή στα μετόπισθεν θα είναι ο Φιρφήρης με τον αδελφό του τον Αρμέξη, που παρακολουθούν με κυάλια καθημερινά, απο τη σκοπιά.Μαζί με τον κυρ-Κόττα, μόλις αδειάσει από το πλύσιμο των πιάτων και του δώσει άδεια η κυρά.

ΥΓ.. Ψέματα, λάσπες  και συκοφαντίες έλεγε ο πρώην Δήμαρχος και όλα καλά! Έκλεινε την πόρτα στο γραφείου στον τρίτο όροφο και απολάμβανε με έναν ελληνικό καφέ, με μπόλικες φουσκάλες (βρε πάλι με ματιάζουν!φτου μου), την θέα στην πλατεία δημαρχείου.