Ο ΠΟΥ προειδοποιεί, ο φασιστεροϊός είναι ο πιο επικίνδυνος ιός

Σε κατάσταση Ανάγκης κηρύχθηκε μια ολόκληρη πόλη. Ο νέος ιός, που δηλητηριάζει μυαλά και ψυχές και διώχνει τη κοινή λογική, την ψυχραιμία, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια, έχει εξαπλωθεί για τα καλά.

Σύμφωνα με την νέα έκτακτη ανακοίνωση του ΠΟΥ, ο  νέος ιός  είναι ο πιο επικίνδυνος όλων των εποχών.

Ο Φασιστεροϊός που εμφανίσθηκε πριν μερικούς μήνες, επωαζόταν ήσυχα στα σκοτεινά.

Η επιστήμη  απεφάνθη. Το φιδικολοβόν είναι ο ξενιστής του νέου πλέον επικίνδυνου ιού.

Το εξωτικό μισοερπετό με το όνομα, φιδικολοβόν,  έχει δέρμα μαύρο σκοτεινό. Γλώσσα διχαλωτή και μακριά. Τα μάτια του λαμπερά και φωτεινά, για να τραβούν κοντά όλα τα μαλάκια και ασπόνδυλα μικρότερα ερπετά. Έτσι τα μαγνητίζει και μετά τα καταβροχθίζει.

Το φιδικολοβόν, γεννά αυγά, τα οποία φροντίζει να επωάζει σε μέρη ασφαλή και πνιγηρά, για χρόνια πολλά. Τα σκεπάζει με φύκια μεταξωτά και τα νανουρίζει με λόγια του αέρα, κοπανιστά.

Τα αυγά, αφού επωασθούν ακολουθούν μια  οσμή,είναι γλυκατζήδες είπαμε, αυτή του φρεσκοψημένου γαλακτομπούρεκου. Τα κρουασάν δεν τα προτιμούν τους φαίνονται πολύ μεγαλοαστικά και ευρωπαϊκά. Ακολουθούν και μια  φωνή. Είναι της γνωστής και ονομαστής προπαγάνδας. Με επανάληψη στις πλέον προσφιλείς τους λέξεις-συνθήματα, ειδικά όταν έχουν κρίσεις υπογλυκαιμίας:

  1. Βραστούς, βραστούς, θα φάμε τους αστούς
    Και τους γραφειοκράτες, στο φούρνο με πατάτες!
  2. Φονιάδες των χοντρών, διαιτολόγοι
  3. εμπρος λαγοι στην πρωτη την γραμμη
    να φυγουνε οι σκυλοι και οι κυνηγοι
  4. Το Πολυτεχνείο δεν ήτανε γιορτή, οι ΚΝΙΤΕΣ δεν το ξέρουνε δεν ήτανε εκεί
  5. Η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα,οι προλετάριοι δεν έχουνε πατριδα
  6. τέρμα πια οι αυταπάτες,
    ή με τις κουκούλες ή με τις γραβάτες
  7. Κλούβες, κλουβιά και κλούβια ιδανικά

Το είδος που είναι επιρρεπές στη μόλυνση από φασιστεροϊό, είναι το homus anegefalus. Είναι το ανθρώπινο είδος που προτιμούν γιατί εκεί θα βρούν χώρο να απλωθούν. Τρομερή ευρυχωρία στο κεφάλι του homus anegefalus.

Ο ιός δεν είχε εκδηλωθεί για χρόνια, γιατί ο homus anegefalus, ερχόταν σε επαφή μόνο με το είδος του.

Τα συμπτώματα ξεκινούν με μια απλή απέχθεια σε ότι είναι δημοκρατικό. Συνεχίζουν μετά από ημέρες πολλές με εμφανή αποστροφή σε όποιον δεν τους ακολουθεί τυφλά .

Όλοι ο νοσούντες, δε καταλάβαιναν ότι είχαν τον ιό. Τα συμπτώματά τους  τα θεωρούσαν κανονική συμπεριφορά. Δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν άρρωστοι για τα καλά.

Η ανακάλυψη  του φασιστεροϊού, παραλίγο να μολύνει και τα άλλα είδη. Όταν κατέλαβε, από τύχη, την εξουσία ένας απο αυτούς. Το υποείδος homus krifomousounitsus, σπάνιο είδος αλλά υπαρκτό και στην πόλη  σεβαστό. Φρόντιζε να κρατά χαμηλό προφίλ και μια μάσκα  φορούσε πάντα χαμογελαστή. Στενός συγγενής του homus anegefalus.

Όταν όμως έχασε την εξουσία, έβγαλε τη μάσκα και εμφάνισε τους συγγενείς, με σκοπό την πόλη να εκδικηθεί.

Σε ύπνωση οι υπόλοιποι συμπολίτες, αισθάνονταν ότι κάτι αρρωστημένο και ανθυγιεινό υπήρχε εντός των τειχών. Τους πήρε καιρό να εντοπίσουν το φιδικολοβόν, αλλά η ενημέρωση η πλουραλιστική και η απουσία έργου, τους άνοιξαν τα μάτια και το μυαλό. Και το Μάη του 2019, έστειλαν τη παρέα για εξετάσεις, προς τη κοντινότερη μονάδα υγείας.

Τελευταίο στάδιο του μολυσματικού ιού, είναι η ανάπτυξη εξωτερικών χαρακτηριστικών όπως του φιδικολοβόν.

Με γλώσσα διχαλωτή και λόγια γεμάτα μίσος, επιτίθενται στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με παραληρηματικές εξάρσεις σε όποιον αντιπαθούν και θεωρούν εχθρό. Ζητάνε επισταμένως πιστοποιητικό γέννησης και αποδεικτικό κατοικίας επί χρόνον μακρόν, για όποιον-α τολμά να εκφέρει γνώμη για την πόλη. Φάκελο έχουν για τον καθένα και τη καθεμιά, εγγράφων προς το δήμο, φρονημάτων, γνώσεων ξένων γλωσσών και επισκέψεων στον οδοντογιατρό!  Για όποιον τολμά να γράφει τα γεγονότα, να καταγράφει τα αληθινά.

Μιλάμε έχουν ξεφύγει αλλά μην τους το πείτε, γιατί είναι επικίνδυνα εριστικοί.

“ΤΟΟ HARD TO DIE”, φωνάζουν όταν τα ασθενοφόρα τους παραλαμβάνουν.

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ “, φωνάζουν, μέσα από την εντατική…

Η επιστήμη και ο ΠΟΥ σηκώνουν τα χέρια ψηλά, Για τους νοσούντες,  στο τελευταίο στάδιο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πιά. Είναι του θανατά!!

Τα περιστατικά που αναφέρονται δεν αποτελούν πραγματικά γεγονότα και δεν ταυτίζονται με πραγματικά πρόσωπα ή οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα ή καταστάσεις, είναι εντελώς συμπτωματική .