Πως Φάγανε Θεατρικά τα Δένδρα Ξανά

Στο Θεατράκι της Γρηγορούσας, ο θίασος δημοτική αρχή-αντιπολίτευση έκανε τη μπαμπεσιά ξανά. Από το 2022 οταν έγραφα για το “Θεατράκι του Παραλόγου και της Προμήθειας“***, έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να με επαληθεύσουν. Γιατί αυτοί είναι…

Συνεπείς στην Καταστροφή του Πρασίνου

Αφού δεν φεύγουν οικειοθελώς τα δένδρα, όπως αναφέρει ο συμπολίτης κος Κίμων Φουντούλης στο σχετικό άρθρο του* . Και αφού οι πολίτες διαμαρτύρονται στον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος όπως στη Πλατεία Λαού, για τις παράνομες κοπές. Πως να δικαιολογήσουν τα δήθεν έργα για το καλό μας οι μπετατζήδες τοποτηρητές αιρετοί; Στα σχέδια βλεπουμε δένδρα αλλά στα τιμολόγια δημοπρατήσεων μόνο χλοοτάπητες.

Σχέδιο του 2018-2020 για την πλατεία(δεν περιλαμβάνει όλα τα δένδρα που υπήρχαν τότε και υπογράφει η δντρια της Τ.Υ. κ ο μηχανικός έργων )

Γίνονται επινοητικοί για όσα θέλουν διακαώς, τα τσιμέντα και τις προμήθειες οργάνων άθλησης και χλοοταπήτων. Κρύβουν στις Μελέτες την εξαφάνιση των δένδρων. Και όπως βλέπετε στον τελικά εγκριθέντα πλέον 3ο ΑΠΕ ** αλλά και στη Μελέτη για τη Δημοπράτηση του Έργου, δεν υπάρχει πουθενά ο αριθμός και το είδος των δένδρων τα οποία υπόσχονται Αρχικά στην Εισήγηση :

η αύξηση
του πρασίνου και η τοποθέτηση συστήματος άρδευση
ς

Ο χλοοτάπητας των 550 ευρώ για 100 τ.μέτρα είναι το μόνο Πράσινο και καθόλου αρδευτικά, όπως περιγράφεται στο τιμολόγιο της αρχικής Μελέτης του έργου και στον ΑΠΕ ο οποίος εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο με την απόφαση 228/20-11-2023**

17 Δένδρα στα τελικά Σχέδια του Έργου

Παράταση στη Παράταση

Συνεπείς στην Σχεδίαση της Αβίωτης Πόλης

Η αδυναμία στην όραση των Αιρετών και κατανόηση των Μελετών. Τόσοι ανθρωποι προβληματικοί, για τόσα πολλά χρόνια, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χαϊδαρίου ζουν και μακροημερεύουν. Με τόσο συνεργάσιμους δντες και υπαλλήλους να υπογράφουν οριζοντιογραφίες, τοπογραφικά και μελέτες άλλα αντί άλλων. Εισηγούνται συστήματα άρδευσης και Πρασίνου. Εγκρίνουν μόνο Τσιμέντα και Χλοοτάπητες. Οι φωτο είναι από τα Σχέδια με τις υπογραφές των αρμοδίων Υπαλλήλων του δήμου μας για το διαγωνισμό με Αρ. Μελ. : 20/2020 ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ. : 11/2018 ΜΕΛΕΤΗΣ)

Αναμένουμε να βρει το Φως του ο παλιός αγωνιστής και Δήμαρχος και ξαναελθών στη Δημαρχία από το 2024, ώστε να εγκρίνει τη φύτευση δένδρων μεγάλων και την συντήρηση τους και σωστή κλάδευση, για τις επόμενες γενιές.

Πού είναι η Αειφορία που μας τάζατε προεκλογικά;

Επειδή μια Πόλη χωρίς Πολλά και Μεγάλα Δένδρα δεν είναι Βιώσιμη. Γιατί και τα παιδιά των βολεμένων στο Δήμο και ταϊσμένων από τα μπετά, χρειάζονται οξυγόνο και δροσιά στα επόμενα χρόνια που θα είναι τα πιο θερμά.

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ και το Χαϊδάρι για να μείνει Πράσινο χρειάζεται Αποφάσεις και Έργα Σήμερα για να σωθεί το Περιβάλλον .

**https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%92%CE%91%CE%A5%CE%A9%CE%973-7%CE%94%CE%A8?inline=true

*

***