Τα πάρκα του Χαϊδαρίου και η φάρμα των εκφοβιστών, στο Δημαρχείο;

Κοίτα ποιός μιλάει

Όποιος ασκεί διοίκηση και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, είναι υπόλογος. Και ο πολίτης έχει υποχρέωση να ελέγχει την διοίκηση.

Αλλά στο Χαϊδάρι είναι βαθιά ριζωμένο το σύστημα της αδιαφάνειας, το αλισβερίσι της “βαθιάς” νύχτας για τη δημοκρατία.

Η προσωπική επίθεση απο τον Αντιδήμαρχο κο Καρατζαφέρη, επειδή δημοσιοποίησα*** την σχετική απόφαση * με το ερώτημα “Και τις διασταυρώσεις θα εξαφανίσεις Δήμαρχε” και τίτλο Πάρκο “Βαθιάς” Τσέπης ήταν αναμενόμενη; Για μία ανάρτηση στο Facebook, θίχτηκε ο εν λόγω. Αλλά για τα δεκάδες δημοσιευμένα άρθρα μου σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τοπικό Τύπο, τα οποία αποδεικνύουν την ανεπάρκεια του αλλά και την αδυναμία του να εφαρμόσει τα ελάχιστα για Προσβασιμότητα και Οδική Ασφάλεια και άλλα σχετικά, δεν απάντησε ποτέ. Ποτέ δεν τεκμηρίωσε τον τρόπο κατασκευής των μπλε γηπέδων αλλά δικαιολόγησε τον διπλασιασμό τους στο Κτηματολόγιο, δήθεν για να καλυφθεί το στρατόπεδο των χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Ο Γύλος ή Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα, θα αλλοιθώριζε λιγότερο.

Φυσικά, μετά την συγκεκριμένη δημοσίευσή μου είναι πλέον έκθετος στην εταιρεία η οποία προσφέρει την δωρεά-κατασκευή για το Πάρκο Τσέπης. Η “ΟΡΓΑΝΩΣΗ -ΓΗ” στην οποία είναι μέλος και ο κ.Πέτρος Κόκκαλης του ΣΥΡΙΖΑ , ο ευρωβουλευτής. Και οι πρόσφατες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου μας, νομιμοποιούνται με τους έξι δημοτικούς συμβούλους του κ. Ντηνιακού και τον ένα του ΣΥΡΙΖΑ, τον κο Αλεξάκη. Θέλει να τα έχει καλά με την ανερχόμενη πολιτική δυναμη, εκλογές έρχονται.

Θέλει να τα έχει καλά και με τον κ.Θεοφίλη και έκλεισε τις εσοχές για κάδους, στο ΟΤ της κατοικίας του, στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Μακριά οι κάδοι από τον δημοτικό σύμβουλο, ας εχει σούπερ μάρκετ το ισόγειο της πολυκατοικίας, δηλαδή είναι υποχρεωτική η χωροθέτηση κάδων. Και άλλα παρόμοια τα οποία σύντομα θα γίνουν άρθρο, συνολικά από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ενώ στα σχολεία δεν έχει δημιουργήσει προσβάσεις, δεν έχει απομακρύνει εμπόδια. Κάτι ψευτοδιαβάσεις έφτιαξε που σβήνουν και καταλήγουν σε μη προσβάσιμα πεζοδρόμια. Αλυσίδα προσβασιμότητας και έργο για τους δημότες, μηδέν. Ρουσφέτια σε φίλους και συμμαθητές, Άριστα 10.

Πάρκο “Βαθιάς” Τσέπης σε ιδιωτική έκταση; προτεραιότητα για τον δήμο

Για τα 32.850 ευρώ , “δωρεά-κατασκευή” από την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ. Η ανταπόκριση του δήμου ήταν άμεση. Για μερικά μέτρα, μιας αμφισβητήσιμης έκτασης η οποία έχει καταχωρισθεί ως μέρος ιδιωτικής έκτασης. Εδώ το Κτηματολόγιο δικαιώνει τον ιδιώτη ιδιοκτήτη; 05146181013 ΚΑΕΚ . Αλλά ο Αντιδήμαρχος Μηχανικός σε πλήρη άγνοια. Δεν γνωρίζει, αν και μηχανικός με διδακτορικό, να προσδιορίσει τα όρια και τη θέση του ακινήτου και πως, αν έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του δήμου, (ΦΕΚ). Αυτά έπρεπε να περιγράφονται στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. . Ο Γύλος ή Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα, θα έβλεπε καλύτερα.

Γιατί το οικοπεδάκι παραμένει χωρίς φροντίδα για χρόνια. Δεν καθαρίζεται από 1/5, όπως υποχρεούται από την Πολιτική Προστασία για πυροπροστασία. Δεν έχει επισκευασθεί το υποτυπώδες πεζοδρόμιο και δεν έχει δημιουργηθεί ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ, στη γωνία. Μελέτη προσβασιμότητας είναι πλέον υποχρεωτική για κάθε ανάπλαση ή επισκευή σε δημόσιο χώρο. Ούτε και αυτό ξέρει ο Μηχανικός κος Καρατζαφέρης;

H απόφαση 94 // 4/5/2022* της Οικονομικής Επιτροπής “Αποδοχή Δωρεάς Κατασκευής Πάρκου Τσέπης στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων και Φαβιέρου” .

Πάρκο του δήμου, 11 στρέμματα σε απαξίωση από το δήμο

Me 118χώρους Πρασίνου στο δήμο μας και ένα Μνημόνιο συνεργασίας με Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για φροντίδα των δένδρων επιστημονική,το οποίο ισχυρίζεται ο δήμαρχος ότι υπεγράφη. Αλλά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν υπάρχει. Και για να ισχύουν οι αποφάσεις και οι συμβάσεις της Δημόσιας Διοίκησης, Δήμαρχε Δικηγόρε, πρέπει να έχουν αριθμό Απόφασης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΑΔΑ δηλαδή.

11 στρέμματα στο Δάσος Χαϊδαρίου, περιμένουν, μία φροντίδα από το Δήμο Χαϊδαρίου. Για την ακρίβεια τα 10.908.44 τ.μ., 051460614015 ΚΑΕΚ, ανάρτηση κτηματογράφησης. Σε αναμονή μέχρι σήμερα ο χώρος, ο οποίος έχει χαρακτηρισθεί ως χώρος Πολιτιστικός, Πάρκο-Γυμναστήριο στο πολεοδομικό. Οι κάτοικοι το φροντίζουν για χρόνια, δενδροφυτεύουν, καθαρίζουν, ποτίζουν. Και ο δήμος Χαϊδαρίου κάνει πως δεν το ξέρει. Παρότι Όπως έχει δηλώσει δημόσια ο υπαλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας κος Χονδρογιάννης: “Ότι μας ανήκει όλο το Γ388 κοινόχρηστος χώρος, που προβλέπεται να γίνει πλατεία και γυμναστήριο. Μπορούμε να το αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε. Βάσει του νόμου 1337, όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι με την κύρωση της Πράξη Εφαρμογής 2/87 περνάνε στο Δήμο. Όλες οι αξιώσεις των παλιών ιδιοκτητών είναι ενοχικές αξιώσεις. Έχουν υπολογιστεί σε τετραγωνικά και μένει η τιμή μονάδος. Άρα μας ανήκει. Για το λόγο αυτό το δηλώσαμε στο Κτηματολόγιο και αυτό μας το αναγνώρισε. Αναμένεται να αναρτηθεί στο Κτηματολόγιο (τυπικό πλέον το θέμα) και θα γίνει μια μελέτη για την αξιοποίηση του. Η μελέτη είναι σε στάδιο εξέλιξης. Βέβαια υπάρχουν για το συγκεκριμένο θέμα νομικές απόψεις στο Δήμο ότι, αν δεν καταβληθούν οι αποζημιώσεις, δεν μπορούμε να μπούμε μέσα. Εγώ έχω διαφορετική άποψη. Το Κτηματολόγιο με δικαιώνει.” Ο Γύλος ή Σπανοβαγγελοδημήτρης Νικόλας του Νικόλα, θα έβρισκε πιο γρήγορα την είσοδο.

Η φάρμα της ρινοκερίτιδας, 40 χρόνια στο Χαϊδάρι

Επειδή το βάρος της απόδειξης της κατηγορίας ως συκοφαντικής, της δημοσίευσής μου, έγκειται στον ίδιο και αναμένω. ‘Ολο και κάπου θα βρει ένα δικηγόρο. Τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών ή τον πρώην πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός κι αν δεν τους εμπιστεύεται μετά από τόσες αποφάσεις πρόχειρες και το έργο τους- -Καθρέπτη. Ειδάλλως ο κοινός συκοφάντης και δυσφημιστής είναι ο ίδιος και οι 40 στο κοπάδι του, οι οποίοι-ες δήλωσαν καρδούλες και like. Αντιδήμαρχοι, συνεργάτες και δντριες του δήμου , κολλητηλίκια επαρχιώτικα από ανθρώπους που δεν έχουν ένα ένσημο αντικειμενικά ικανοποιητικής απόδοσης σε ιδιωτική ή δημόσια υπηρεσία ή κάποια επιτυχία επαγγελματική. Με κουτσομπολιά, δημόσιες σχέσεις στο facebook και αλισβερίσια , γύρω από τον Άη -Αντρέα και τον πεζόδρομο.

Να υπενθυμίσω ότι και το 2009-2010 δέχθηκα παρόμοια επίθεση από τον κ.Κέντρη τότε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας της διοίκησης Μαραβέλια (μέσω τηλεφωνικής κλήσης) και το 2017 από τον τότε δήμαρχο κο Σελέκο. Πάλι για συκοφαντική ανάρτηση σύμφωνα με τη δημοτική αρχή. Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου και δελτίο Τύπου το οποίο πλείστα ηλεκτρονικά έντυπα, έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν. Κανένας από τους παραπάνω δεν προχώρησε σε έγκληση ή μια εξώδικο όχληση για αρχή.

Μόνο εκφοβιστές, τσάμπα μάγκες και φωνακλάδες. Για να φοβηθεί, εν προκειμένω η νοικοκυρά! Η τρίτη και φαρμακερή λέει ο λαός…άραγε για ποιόν;

Ευχαριστώ λοιπόν τον κ .Καρατζαφέρη γιατί επιβεβαιώνει πλέον πέραν πάσης Αμφιβολίας ότι ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ=ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ+ ΣΕΛΕΚΟΣ ΞΑΝΑ

Λάσπες στον ανεμιστήρα από τους άντρες, Αντιδημάρχους και Δημάρχους. ΚΚΕ-ΝΔ-Ανεξάρτητοι Πολιτικοί- Πτυχιούχοι για τα Ντουβάρια.. Στο Χαϊβάνι ψηφίζουμε και έχουμε αυτό που μας αξίζει; , εε συγνώμη στο Χαϊδάρι εννούσα……………….

Μια γυναίκα δήμαρχος χωρίς κομματική εξάρτηση, μια κοπέλα της διπλανής πόρτας είναι ίσως, η μόνη λύση. Να γίνει το Χαϊδάρι μας, η πόλη στην οποία αξίζει να ζείς!

ΥΓ. Ζητώ συγνώμη από τα συμπαθή τετράποδα ρινοκεράκια και μόνον από αυτά.

* https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A17%CE%A8%CE%A9%CE%973-5%CE%94%CE%A4?inline=true&fbclid=IwAR2_Dund42I7tv_p9l5kgQNXpt116ptQeSAQGKGYuwqiIjhEh4AjmQgo72I

***https://www.facebook.com/hannibal.lect.96/posts/1154703085329124

https://www.facebook.com/hannibal.lect.96/posts/1154703085329124

**https://www.facebook.com/groups/1151653148342150/posts/2169877993186322/