1 φορά τον χρόνο για τον λαό η λαγάνα και το φιλέτο στον επενδυτή, για πάντα

Η πρόσκληση της Μάσκας Υποκρισίας για τα Κούλουμα

Φέτος γιορτάζουμε τα Κούλουμα στην Ακτή Σκαραμαγκά, στην πρόσβαση της πόλης μας στη θάλασσα. Στέλνουμε και με τον τρόπο αυτό το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: Η Προβλήτα 4 στο Σκαραμαγκά ανήκει στον Χαϊδαριώτικο λαό! Δήμος Χαϊδαρίου Μάρτης 2022

Επί διοίκησης Ντηνιακού πωλήθηκε η προβλήτα 4

Τα λόγια είναι εύκολα . Οι πράξεις υπερ του λαού, είναι το ακατόρθωτο για όσους διοίκησαν και διοικούν.

Ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου, την 1/9/2019. Ο Δήμαρχος κος Ντηνιακός, οι δημοτικοί του σύμβουλοι αλλά και η Αντιπολίτευση. Γιατί το ανώτατο συλλογικό όργανο Διοίκησης του Δήμου είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Και Προϊστάμενος όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, ο Δήμαρχος. Με τον Ανώτατο Προϊστάμενο σε αδράνεια και με την βολική σιωπή του Δημοτικού Συμβουλίου. Έτσι πωλήθηκε η προβλήτα 4 ως μέρος των Ναυπηγείων. Οι ίδιοι και οι ίδιες, κωλυσιεργούν αφού πρώτα παραπλάνησαν τον λαό με αποφάσεις τις οποίες δεν υλοποίησαν ποτέ. Γιατί η προβλήτα 4 ανήκει στο Χαϊδαριώτικο λαό και είναι η πρόσβαση στη Θάλασσα για όλη τη Δυτική Αθήνα, είναι Κοινόχρηστος χώρος ο οποίος δεν δύναται να πωληθεί . Ούτε να χορηγηθεί για χρήση, χωρίς σύμφωνη γνώμη και συγκεκριμένες οδηγίες, από το Δημοτικό Συμβούλιο . Για αυτό τυπικά αποφάσισαν ώστε να υπάρχει η νομική κάλυψη (αποφάσεις) αλλά μετά δεν ενήργησαν ως όφειλαν. Για να μην πωληθεί η Προβλήτα 4. Γιατί έχει και οικονομική αξία η απαλλοτριωμένη έκταση 100 στρεμμάτων. Ειδικά όπως επανειλημμένα αναφέρει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, κος Κίμων Φουντούλης :

“Το γεωτεμάχιο δίπλα στην ακτή, υψηλής αξίας. (Σύμφωνα με τη προσφορά για πώληση έκτασης ναυπηγείου αντιστοιχεί ποσό δέκα (10) εκατομμυρίων ευρώ. Σε ελεύθερη διαπραγμάτευση με τις δυνατότητες που αναδεικνύονται για την ευρύτερη περιοχή (ΒΙ.ΠΕ. Θριάσιο-Σκαραμαγκά) η αξία των εκατό (100) στρεμμάτων αναμένεται πολλαπλάσια.)

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

(πατήστε στις ημερομηνίες να δείτε τις αποφάσεις)

Απόφαση ομόφωνη στις 31/10/2019 Η απόφαση 260 δημοτικού συμβουλίου . “Ψήφισμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης της Προβλήτας 4 στην Ακτή Σκαραμαγκά”

Απόφαση ομόφωνη στις 13/2/2020, Απόφαση 20 δημοτικού συμβουλίου. “Επικαιροποίηση της με αριθμ. 260/2019 Απόφασης Δ.Σ. με θέμα: «Ψήφισμα διαμαρτυρίας και διεκδίκησης της Προβλήτας 4 στην Ακτή Σκαραμαγκά» και ενημέρωση.”

Αυτά αποφάσισαν ομόφωνα και μετά δεν έκαναν ούτε βήμα, ούτε ρώτησαν σε συνεδρίαση -“τι κάνουμε για να μην πωληθεί η προβλήτα, συνάδελφοι;”

Δήμαρχος και Επικεφαλής παρατάξεων κος Σελέκος, κα Βίτσα, κος Θεοφίλης, κα Τοκατλίδη και κος Θεοτοκάς, κος Ασπρογέρακας , τα παρακάτω αποφάσισαν αλλά ξεχάστηκαν μετα..Συνάδελφοι στη μούγγα.

Τα κοψίδια και τα φιλέτα για τον επενδυτή θα τα φυλάνε πάντα. Για να έχουν όλοι μαζί, πάντα το Πάσχα..Και εμείς μια φορά το χρόνο, μια λαγάνα στο Σκαραμαγκά.

“Το ΔΣ Χαϊδαρίου αποφασίζει να συνεχίσει με κάθε πρόσφορο μέσο τον αγώνα για ανάκληση ή ακύρωση της απόφασης αυτής.
Με εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας.
Με την επιδίωξη συντονισμού ενεργειών με τους όμορους Δήμους και τον ΑΣΔΑ.
Με διοργάνωση περιοδικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.
Με την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την ακύρωση της παραχώρησης χρήσης της Προβλήτας 4 στον μελλοντικό αγοραστή των Ναυπηγείων και σε περίπτωση μη ευοδώσης των παραπάνω κατάληψής της και διαρκής παραμονή σε αυτήν μέχρι την οριστική και αμετάκλητη παραχώρησή της.
Το ΔΣ εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα παραπάνω
.”

Και είχαν την υποστήριξη των όμορων Δήμων -της Δυτικής Αθήνας, ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, του ΑΣΔΑ.

Και αφού άφησαν να πωληθεί η προβλήτα 4 πήραν απόφαση μετά, στις 23-6-2021, απόφαση 61 δημοτικού συμβουλίου.

Την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την ακύρωση της πώλησης της Προβλήτας 4.
Τη διοργάνωση συγκέντρωσης και συναυλίας διαμαρτυρίας στον χώρο της Προβλήτας 4.
Την ενημέρωση των πολιτών του Χαϊδαρίου και της Δυτικής Αθήνας.
Τον συντονισμό ενεργειών και την συνεργασία με τους όμορους Δήμους, τον ΑΣΔΑ και άλλους φορείς της Τοπικής
Αυτοδιοίκησης, την άμεση ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων συνεργειών στην Δυτική Αθήνα (κόμματα, φορείς της
ακαδημαϊκής – ερευνητικής κοινότητας, σωματεία, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις, κινήσεις πολιτών) με σκοπό να
αποκτήσει ο αγώνας διεκδίκησης καθολικότητα στην συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και να αναδειχθεί η
πολυδιάστατη αξία του διεκδικούμενου δημόσιου χώρου των 220 στρμ. για τους εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της
Δυτικής Αθήνας.
Το ΔΣ εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο ως συντονιστή των ενεργειών για την διεκδίκηση του χώρου των 220 στρεμμάτων
να συστήσει συντονιστική διαπαραταξια
κή επιτροπή διεκδίκησης με την κατάλληλη οργανωτική υποστήριξη για την
λειτουργία της και να αξιοποιήσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν τόσο κατά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο
όσο και αυτές που υποβλήθηκαν εγγράφως.

Και δεν έκαναν ΞΑΝΑ, τίποτα. Μόνο την Ανάθεση σε δικηγόρο (4.960 ευρώ ο λογαριασμός) και μια επιτροπή με πρόεδρο τον κ Θεοτοκά, η οποία θα κεράσει μια λαγάνα ΞΑΝΑ. Κούλουμα 2022 . Στο Καρναβάλι οι μάσκες πιάσανε δουλειά.

Συνάδελφοι στη Μούγγα-η ιστοριούλα του Δήμου μας για δεκαετίες

Με το  Α.Π. 9714, 23/2/2022 τριάντα δημότες Χαϊδαρίου Ζητούν από το Δ.Σ. να συζητηθεί το θέμα διεκδίκησης επιστροφής στο Δήμο μας , των απαλλοτριωμένων 100 στρ. στο Σκαραμαγκά.

Το άρθρο 390 του Ποινικού Κώδικα , Απιστία .

Προβλέπει ειδικά χρηματική ποινή και φυλάκιση, για ζημία που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ κατά οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα συζητήσετε; Τις ευθύνες ή την Υποκρισία σας; Οι κληρονόμοι του Δήμου μας, τα ονόματα ίδια για 30 χρόνια και οι χασούρες των δημοτών κάθε χρόνο μεγαλύτερες.

Γιατί ΕΣΕΙΣ αφήσατε να πωληθεί στον επενδυτή, η περιουσία και ο κοινόχρηστος χώρος . Γιατί η προβλήτα 4 ανήκει στο Χαϊδαριώτικο λαό ...Γιατί ΕΣΕΙΣ, βολικά το ξεχάσατε αυτό!

https://elizabethboura.gr/tag/%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%82/