Σκάνδαλο στο Χαϊδάρι,υπόθεση τένις

Αξιότιμε Δήμαρχε, “αυτή η κολόνια βαστάει χρόνια”. Για την ακρίβεια έχει καταντήσει μια βαριά μυρωδιά, κακοδιοίκησης και αδιαφανών παραχωρήσεων περιουσιακών στοιχείων του δήμου. Γιατί κάτι σάπιο υπάρχει όπου δεν υπάρχει διαφάνεια και δεν ακολουθούνται οι σύννομες διαδικασίες.

Αξιότιμε Δήμαρχε είστε πλέον, ενάμιση χρόνο στη διοίκηση του Δήμου και οι δικαιολογίες τελείωσαν. Ο κος Τσατσαμπάς το αποκαλεί σκάνδαλο και το διατυμπανίζει , περιμένουμε τη διερεύνησή του. Είσαστε διοίκηση τώρα, οι δικαιολογίες τελείωσαν.

Ο κος Τσατσαμπάς, ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Χαϊδαρίου. Από το 2006 έως το 2014. Σήμερα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου και έχει ορισθεί από τον Δήμαρχο, ενεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με ευθύνη την οργάνωση, τον συντονισμό και την εποπτεία των διοικητικών λειτουργιών, την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών καθώς και την διατύπωση εισηγήσεων επί των ανωτέρω θεμάτων.

Παρακάτω, ολόκληρο το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Χαϊδάρι:

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι, Δημήτρη Τσατσαμπά

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι, Δημήτρης Τσατσαμπάς, με νέα ανάρτηση στο blog της παράταξης του, καταγγέλει σχετικά με τα γήπεδα τένις δίπλα στο αθλητικό κέντρο στο Δάσος:

Σκάνδαλο πρώτο.

Κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο κατασκευής τους, κανείς δεν γνωρίζει πως έγινε η ανάθεση του έργου, κανείς δε γνωρίζει πως πληρώθηκαν και πόσο. Όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι αυθαίρετα, παράνομα και με αδιαφάνεια. Στις καταγγελίες μας στο δημοτικό συμβούλιο η τεχνική υπηρεσία του δήμου δήλωσε άγνοια για το έργο ενώ η δημοτική αρχή δεν έδωσε καμία απάντηση.

Σκάνδαλο δεύτερο.
Αμέσως μόλις κατασκευάστηκαν, παραχωρήθηκαν για χρήση και εκμετάλλευση στον σύλλογο αντισφαίρισης Χαϊδαρίου, όπου η πρόεδρός του ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος του δημοτικού αθλητικού οργανισμού και δημοτική σύμβουλος της διοίκησης Μαραβέλια.  Οι Χαϊδαριώτες μπορούν να παίξουν τένις στα γήπεδα αυτά, μόνο αν πληρώσουν στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Το μοναδικό λοιπόν έργο της δημοτικής αρχής στα 6 χρόνια που διοικεί το δήμο είναι παράνομο και αδιαφανές και έγινε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα δικών της ανθρώπων. Αυτή είναι η δημοτική αρχή Μαραβέλια και όσοι συνεχίζουν να την στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα  είναι συμμέτοχοι  και συνυπεύθυνοι σε αυτές τις πρακτικές της.

*http://www.p-xaidari.gr/nea-xaidariou/%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%

**https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8426%CE%A9%CE%973-5%CE%9F%CE%97?inline=true