Οι φωτογραφικές δουλειές τους

Είναι η Φαβιέρου Ασφαλής;

Δηλαδή είστε σίγουροι ότι αυτό που βλέπουμε στη Φαβιέρου είναι το Φυσικό Αντικείμενο του έργου και είναι λειτουργικό;

Μετά τις Επικίνδυνες χαράξεις οδού, τις εκπτώσεις στα υλικά, τις μη προσβάσιμες και Ακαλαίσθητες κατασκευές στη Φαβιέρου. Αποφασίζουν να πληρωθεί ο Ανάδοχος του έργου. Γιατί λήγει η Πράξη στις 31/12/2023 και πρέπει να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί κατόπιν Περαίωσης Φυσικού Αντικειμένου μας λέει με το υπ. αρ. 88699/12-12-2023 η εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας.

Ποιός οδηγός μπορεί να βγεί π.χ. από την Ικάρων, χωρίς να κινδυνεύει να τρακάρει γιατί δεν έχει ορατότητα από τα παρανόμως σταθμεύοντα επί του “χορταστικού” πεζοδρομίου; Επαρκεί το πλάτος της λωρίδας στο σημείο για την στροφή του οχήματος χωρίς να πατήσει στη διπλή λωρίδα; Τα υποβιβασμένα πεζοδρόμια, εκτός θέσεων νομίμων σταθμεύσεων παροδίων, προβλέπονται στη Μελέτη;

Αυτά είναι δένδρα και προσβάσιμες στάσεις;

Είναι τα 157 δένδρα όπως διαβάζουμε στη Μελέτη (πλατάνια και τα αειθαλλη και φυλλοβόλα) σε κοντινές θέσεις, όσο αυτό είναι εφικτό, με αυτές των υφιστάμενων δέντρων, καθώς και η εγκατάσταση κατάλληλου συστήματος άρδευσης;

Είναι οι 56 ζαρντινιέρες τοποθετημένες και οι στάσεις λεωφορείων προσβάσιμες όπως φαίνονται στα σχέδια του διαγωνισμού; Αλλά και όπως ορίζουν οι προδιαγραφές για οδεύσεις ασφαλείας;

Πού είναι τα Φωτιστικά;

(ιστοί ηλεκτροφωτισμού, φωτιστικά Led κλπ) γιατί η εν λόγω προμήθεια βρίσκεται σε συνάφεια και πρόκειται να εκτελείται παράλληλα με το έργο.

Είναι στο Παλατάκι αραδιασμένα και περιμένουν να βγάλουν πόδια να πάνε εως τη Φαβιέρου να τοποθετηθούν και να συνδεθούν; Αγιε Βασίλη κάνε το θαύμα σου αυτά τα Χριστούγεννα και σύνδεσε τα φωτιστικά στη Φαβιέρου. Να σταματήσει και ο αποκλεισμός του χώρου που χρησιμεύει για εργοτάξιο του φίλου Αναδόχου και των παράνομων εκτεταμένων μαρμαροστρώσεων του φίλου τους καφε-σουβλατζή για τα τραπεζοκαθίσματα του.

Εν τω μεταξύ ο τοπικός Τύπος δεν βλέπει και δεν ξέρει τίποτα ..

Εν Λευκώ

Δεν γνωρίζουμε τις παρατηρήσεις των δημοτικών συμβούλων αφού δεν κοινοποιούνται τα πρακτικά στην ιστοσελίδα του Δήμου. Αλλά επιμένουν εν κρυπτώ, το χρήμα των δημοτών να διαχειρίζονται.

Και αποφασίζουν τα παιδιά

Πρόεδρος του Δ.Σ. και οι δημοτικοί σύμβουλοι : κ.κ. Ε. Σάββα, Φ. Θεοδωρακόπουλος, Β. Καρατζαφέρης, Γ.Αργυρόπουλος, Γ. Βελέντζας, Ι. Ηλιάδης, Κ. Χρονοπούλου, Δ. Δούμουρα και Π. Τσατσαρώνης [(σύνολο (10) συμμετεχόντων)] ψήφισαν Υπέρ.

Ο Επικεφαλής κ. Μ. Σελέκος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης (Λαϊκή Συσπείρωση) [(σύνολο(8) συμμετεχόντων)] ψήφισαν Λευκό.

Ο Επικεφαλής κ. Κ. Ασπρογέρακας της παράταξης
(Δημοτική Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση) [(σύνολο(2) συμμετεχόντων)] ψήφισαν Κατά

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Κέντρης, ψήφισε Υπέρ.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» κ. Δημήτρης Αλεξάκης ψήφισε Υπέρ.

Οι υπόλοιποι ήταν απόντες κατα παγία τακτική τους το τελευταίο δίμηνο . Ε. Μπέλα. Δ. Τσατσαμπάς Ε. Πετούσης Μ. Κοντογιάννη Ε. ΤοκατλίδηΙ. Θεοτοκάς

ΠΗΓΗ